Kaos

Jag orkar inte mer, allt är upp och ned.

Dag 4 - TMHC

Do you work out? How many times a week?

Jag försöker att motionera på något sätt varje dag. Gymmar tre till fyra gånger i veckan, rider en gång i veckan för lärare sen rider jag även på ute turer och sådant men är i stallet mellan 1-5 dar i veckan så det är olika, de dagar som jag vareken gymmar eller rider tar jag mig gärna en promenad. 
 
 

Sjuk

Vaknade med jordens förkylning, kul mycket roligt! Om karma finns måste jag vara en mycket hemsk människa. Nu ska jag åka och hämta min fina pojk som lovade att köpa Ben&Jerry till mig försökte övertyga honom om att det inte behövdes men tydligen så vill han att jag ska vara fet och har redan köpt så.. Jag har dessutom ingen självkontroll så att jag skulle lova mig att inte äta den skulle det bara resultera i mer ångest när jag väl äter.. Och jag har inte ätit något än idag så det känns ändå halvt okej..

Dag 3 - TMHC

Do you count calories? What is your daily calorie goal/allowance?

Ränkar och räknar, jag försöker att hålla koll och för in det jag äter i Shape up. Men just för tillfället är min mobil på lagning och den jag fick låna är från sten åldern. Men i alla fall, jag väger ju inte maten eller så men uppskattar ungefär hur mycket jag äter och så. 
Försöker att hamna på 650 om dagen.

Två kg upp, hur fan är det möjligt?
Jag Ka ju lika gärna gå och dö för jag kan inte göra något rätt iaf...
Skjut mig!

Linfrö

Något som kommer osm ett brev på posten när man inte sköter maten är att hår och naglars kvalité ganska snabbt försämras drastiskt. Detta kanske känns så där då man ju faktiskt inte vill vara smal och skallig. Det finns ju tabletter för just dessa men de blir dyra att äta i längden. Men två matskedar linfrö om dagen ska tydligen göra susen för just detta problem. Linfrö är ju även mycket bra för magen och tarmarna så man slår två flugor i en smäll. Fint hår och en fungerande mage är inget som jag skulle tacka nej till iallafall. 

Tystnaden dödar mig

Jag är som sagt på jobbet, jag jobbar i en villa. Jag är van att bo i lägenhet, jag är van ljud.
Jag vill ha ljud, jag kvävs av mina egna tankar annars.
Jag måste höra tecken på liv, jag har inget eget inombords.
Jag måste veta att det finns andra runt mig, jag hatar att vara ensam.
Jag blir galen av klockan, jag blir galen av allt.
Jag får panik, jag tror det spökar.
Jag kvävs sakta av något som inte kan ses, jagkan inte ta på tystnaden.
Jag är som sagt på jobbet, jag jobbar i en mycket tyst villa.

En dag som denna

Idag har jag ju som sagt fastat. Det enda som mina läppar släppt egenom är svart kaffe, thé och vatten. 2 koppar kaffe, 2 muggar thé och ett glas vatten närmare bestämt. 
Dagens motion bestod av kanske 30 min promenad på/med jobbet. Känns ändå okej, vi gick en sväng och jag lovade mig själv att lite motion VARJE dag skulle ske denna vecka. Och med tanke på att jag fastar idag så ligger jag ju på minus i vilket fall. 
Jag är dock lite i valet och kvalet angående morgondagen. Jag ska ut och äta med familjen där min bror jobbar, detta vid lunch, så om jag skippar att äta något innan dess så kommer mina faste timmar hamna på ca 39 timmar. Men jag vet att min kropp kommer att säga ifrån imorgon. Om inte på gymmet på morgonen så efter måltiden. Magsmärtorna ommer inte vara av denna jord. Och risken för att jag kommer hetsa sen på kvällen blir ganska stor. Hur skulle ni ha gjort? 
Jag kommer nog helt enkelt se hur jag känner mig imorgon, men konstigt nog känner jag mig inte alls hungrig, lite trött, lite yr och lite frusen men annars inget. 

Gud

Jag kom precis på att jag glömt berätta att jag har sett gud!
Jag tror inte på Gud men om det finns en människa som skapade allt så var det den kvinnan!
Hon var så vackert, jag tappade andan när jag såg henne, genom mitt hjärta kändes det som någon skjutit en pil. Hon var så smal att det nästan kändes overkligt, hennes hår var så långt att det skulle kunna vara en peruk, hennes ögon var så stora att hon såg ut som en docka och sist men inte minst hennes leende var bländande så där gulligt så man dör en smula inombords.
och inte nog med det, i händerna bar hon en öppnad redbull (vanlig), en 200 gram Marabou dessa åt hon glatt av efter det att hon klämt i sig en hel pizza. Jag förstår inte, hon måste helt enkelt vara Gud, en så smal människa kan omöjligt få i sig den enorma mängden mat.
Så den mest logiska förklaringen var alls Gud, jag skulle lätt se ut så där om jag fick bestämma. Så smal som hon var, alltså jag har inte ord, men hon såg inte oproportionerligt ut för hela hon var liksom liten.
Det är ingen av er som har superkrafter och har lust att göra mig till henne?;3

Happy or sad, rich or poor, it's better being thin. Thin is a Skill!

Som sagt fasta idag, har gått bra hittills har ju dock bara varit vaken i ca tre timmar men endå. Ska snart krypa ned i ett varmt bad med en tidning och göra hårinpackninga innan det är dags att åka iväg på jobb. 
Imorgon tänker jag åka direkt till gymmet efter jobbet och då är det även vägnings dax. Åh jag är verkligen nervös för jag har ingen aning om hur det kommer att visa och vågen är trots allt den som bestämmer om man skött sig eller  inte. Jag vill bara vara bra, med den tanken kommer en nannan tanke upp i mitt huvud, du är inte bra förstår du inte det? Sluta äta, bli smal så kan vi disskutera sedan ditt fetto, tankar eller en annans röst? Jag har svårt att höra skillnaden. 
Ungefär som när man ska äta ute då går tankarna ungefär så här:
- Jag är faktiskt sugen på Pizza kanske skulle ta en barn.
- Vad tror du att personalen tänker om dig då? Du är så fet att du verkligen inte ens borde tänka tanken Pizza!
- Oj, ja det är sant kanske ska ta en sallad.
- Ja det är ju bättre men du behöver egentligen inte mat alls, äckel.
- Kanske ska säga att jag inte är hungrig.
- Men de vet ju att du inte ätit på hela dagen, är du dum eller? De skulle ju tro att du är knäpp eller något!
- Det kanske är så att jag faktiskt är det? 
- Kanske kan du ens tvivla? Men beställ mat nu fetto.
- Ehh ja en sallad. Vad ska jad dricka till då, cola noll är ju gott.
- Ja fast du tror inte att folk skrattar åt dig då? Så fet som du är så vet de ju att du är onyttig annars. '
- Jag tar väl vatten då.
- Du kan ju göra något rätt du sjuka människa. 
 
Jo jag låter ju som en hälsosam människa, shit. 

Dag 2-TMHC

What is your main reason for wanting to lose weigth? (be honest).
 

Den största anledningen till att jag vill gå ned i vikt är att jag vill vara fin. Jag vill kunna ha på mig vilka kläder jag vill, kunna bada på sommaren utan att ha t-shirt på mig. Jag vill kunna vara stolt över mig själv. 
Jag vill helt enkelt bli lycklig, för det är vad smalhet är för mig, lycka. 

Utkast: Sep. 18, 2012

Hamnar på ca 500 kcal i dag känns okej, imorgon är det fasta igen då jag jobbar och ingen håller koll på mig. Jag är pågång:D

Vecka 1-Two month health challange

Veckans utmaning: Pick one unhealthy food or habit you have and aim to go 7 days without eting/doing it.

Att jag struntar i träningen en dag för att jag inte orkar är något jag vill ändra på, om jag inte går till gymmet kan jag åtminstonde gå ut på en promenad. Den behöver inte vara alls lång men bara jag motionerar lite varje dag så är det jätte bra! Så i 7 dagar ska jag inte strunta i att träna. 
Detta är något som jag tror att jag kommer kunna klara samt som jag verkligen behöver. 

Trött

Är redan på gymmet! Klockan halv åtta en söndags morgon det är verkligen inte dåligt det. Men väl behövligt, igår firade vi en kompis och så klart ska det ätas, vi hade knytkalas vilket var super mysigt och tack vara att jag inte äter kött kunde jag hålla mig till det jag själv lagat och som var relativt nyttigt. Men sen kom ju efterrätten, choklad tårtor och annat liknande, och efter lite alkohol i kroppen är det precis som om att jag helt plötsligt vill vara fet för alltid. Och efter der ställdes det fram godis, chips och druvor. Ja Sofie ät, ät allt du ser! Bra jobbat där.
Som tur var så skulle jag och pojken gå hem tidigare än de andra så galenskapen gick ett slut relativt snabbt. Inte gjorde jag något åt saken när jag kom hem utan gick raka vägen till sängen och låg där och hade ångestattackertills klockan två inatt. Mitt liv är som ni förstår en mycket vacker sak, eller något i den stilen. Eller så var jag ironisk.
Nej här blir inga kalorier brända dax att dra igång!

Huvudvärk

Blev inget gym nu på morgonen iaf, huvudvärken jag har är inte nådig! Och då jag vet att om jag går och tränar med huvudvärk kommer jag garanterat få migrän så är det helt enkelt inte värt det! Men får ändå ångest över att jag är så jäkla lat. Åhh, om jag ber snällt kan inte någon bara göra mig smal? Det vore jätte gulligt:3

Work for it!

Ligger i sängen och tar sats för att ta mig iväg till gymmet. Jag har faktiskt inte den minsta lust men samtidigt vet jag att jag inte kommer hinna gå dit förens kanske på söndag så är så illa tvungen.
Igår gick maten som ni kanske förstod åt helvete! När jag och min fina vän S kom hem ifrån stallet, där vi hade kört backintervaller, så hade våra fina pojkvänner köpt pizza, chips, godis och sockrigt dricka. Och mamma hade sagt t S att jag inte hade ätit på hela dagen (var med mamma på sjukhuset så därför visste hon det) så jag åt, blev minst tjafs så..
Dåliga dåliga jag! Men idag är en ny dag så jag kan bara göra den bättre än gårdagen!

Långt där nere

Du är en mycket hemsk och äcklig människa, jorden vore en bättre plats utan dig! Jo tack jag vet. 
Jag är fet, jag förtjänar det och det verkar dessutom inte som om att jag vill bli smal heller. Nu tänker jag gå och lägga mig och känna hur fettet bara växer, om jag har tur kanske det kväver mig inatt. Fast mest sannolikt så kommer jag misslyckas med det också. 
Livet är underbart, eller något i den stilen. 

Tomhet

Att känna sig tom, att inte känna alls. Att bara kännas som ett skal som gör det som man ska utan att ge det någon större tanke eller lägga någon egentlig energi på det, är något som jag verkligen tycker är jobbigt. Man vet att man mår dåligt fast man känner det inte, inte på riktigt. Inget känns som på riktigt, inte spelar egentligen någon roll. 
När jag mår som sämst är jag också mest kreativ, då hittar jag insperation och gör åtminstonde något. När jag är i grå zonen gör jag inget, eller ja jag ser på tv och äter. Känns ju nödvändigt fetto! Jag ser på människorna som springer utanför, säkert påväg till något viktigt. För de är viktiga människor, de har viktiga saker för sig. Till skillnad från mig som ligger i soffan och önskar att jag vore smal. 
Viktiga människor har vänner, det har inte jag, eller inte på riktigt åtminstonde. 
Jag är alltså ingen viktig människa, mest slöseri på plats och syre. Mest värdelös på allt och så, där har ni mig.
Nu ska jag typ gå och döda lite ångest i soffan under täcket. 

Nothing tastes as good as skinny feels

Har verkligen fått påminna mig om det hela dagen! Är så enormt hetssugen men har stått emot trots att jag har varit ensam hemma större delen av dagen. 
Hittils idag har jag ätit, förutom frukosten, en äggröra bestående av en halv tomat, lite purjolök, quornfärs och två äggvitor, en banan och massa vatten. Och juste mamma bjöd på gelé hallon och center förut och ja jag tog en av varje men sen var det bra, jag klarade att hålla emot trots att det låg på bordet och i princip ropade mitt namn.
Var ju som sagt till gymmet imorse blev en och en halv timme! Vägde mig där och jag tappade två kilo igår tack kaffe och thé som driver ut vatten ur min kropp! 
Sen har jag varit ut med vovvsis ca 40 min och nu ska jag iväg till stallet och tömköra så jag ligger riktigt bra till i kalorivärde idag. 
Och ja jag är mycket väl medveten om att mina inlägg är mycket röriga, speciellt det här kanske, men pojken kommer hem vilken minut som hellst så jag måste skynda mig lite och har dessutom inte alls mycket att skriva om. Inget faktiskt. Typ. 
Känner mig tom, inte för att det är ovanligt men endå. 

Morgonstund

Då var den fastan avbruten, med fyra skedar yoghurt, 1/6 avokado och en sked solrosfrön sköljdes ned med en kopp starkt svart kaffe.
Nu slutar jag jobba om ca 10 minuter och första stoppet för dagen är gymmet, ska bli skönt!
I och med att jag är ganska ny här så får ni mer än gärna komma med tips på vad ni tycker är intressant att läsa om och så vidare! Det skulle verkligen uppskattas:)

What you eat in private you wear in public

Då så, dagen är så gott som avslutad och det var 26 timmar sedan jag åt det minsta föda!
Jag har alltså lyckats att genomföra en fasta och det är faktiskt något jag är lite stolt över, jag har tagit kontrollen tillbaka. Eller jag är åtminstonde på god väg att göra det. 
Det känns faktiskt mycket fint, trots att jag inte är det så kanske jag kan komma att bli just det, fin, vacker tunn. 
Jag börjar känna mig ganska sömning så här fram mot natten, vilket känns mycket bra! Vet inte om det beror på det låga kaloriintaget eller på den stora koppen kvällsro thé som jag precis har avslutat, kanske båda vem vet. 
Nej imorgon kallar en ny dag med gym, ridning, hundaktivering och körning på ny opererad liten Mor så klockan börjar bli överlägg dax nu så godnatt ni fina:) 

Hunger game

Klockan är nu tjugo i fem vilket betyder att jag har klarat av nio timmar. Har inte varit det minsta hungrig idag faktiskt, mest bara sugen men det har inte varit alls besvärligt!
För tillfället sitter jag på jobbet (ett gruppboende ringer in mig vid behov men det räknas inte som att jag har ett jobb) och dricker kaffe, riktigt starkt svart kaffe för att se om min mage vill hoppa igång.. Ja den har varit av nu i ett par dar, trevlig info osv..
Men jag känner att det inte kommer att bli det minsta problem att vara utan mat i ca fem timmar till då jag tänkte gå och lägga mig. Känns verkligen bra, som att jag bevisat för mig själv att jag verkligen kommer att klara av det här! Jag kanske också kommer bli smal någon gång!

Om himlen finns är jag förlorad


Idag jag jag upp vid åtta för att ta mig till gymmet. Vaknade av larmet lagom motiverad och funderade på om jag skulle ligga kvar i sängen istället. Men det på ett ögonblick vände mina tankar och jag hoppade ur sängen med tanken att fettet tyvärr inte kommer att rinna bort av sig själv. Så jag gick upp, tog mitt DMAA, väckte pojken och stack iväg. Kanske inte är en så stor prestation men för mig är det enormt vill jag lova! 
Med tanke på att jag gått upp två kilogrm under helgen så ska jag försöka mig på en fasta idag, eller ja jag kommer at drick thé och kaffe för att driva ut vätska men annars ska jag inte förtära något annat. Om jag lyckas med detta så kommer det vara den första fastan på över två år som jag lyckas med. 
Två år sen, två år tre månader och två dagar rättare sagt. Det var då jag träffade min pojke. 
Min äta och kräkas period var som värst när han klev in i mitt liv och rörde om allt, precis varenda atom i kroppen vändes upp och ned. Vem var jag att tro att han ville ha mig? Patetiskt, trode jag men så var tydligen inte fallet.
Men med kärleken försvann mia som tidigare suttit på min axel och kvar var bara mat. Jag skämdes över att äta framför honom så jag åt hemma hos mig, jag åt mängder, men jag brydde mig inte. Mendans mådarna blev fler vågade jag äta framför honom så jag åt, oj vad jag åt, det fortsatte och fortsatte.
Men nu är det stopp, det räcker! Gymmandet imorse är ett tecken på att jag är på väg åt rätt håll! 
Min far lämnade även sin hund här idag som vi ska passa ett tag, TACK pappa nu måste jag verkligen ut och promenera oavsett vad jag egentligen orkar. Underbart faktiskt. 
Vad har jag mer hunnit med idag då? Inte alls mycket faktiskt, kollat runt på era fina bloggar nedkrupen i sängen med onepicen och en kopp thé och målat naglarna, älskar att ha nymålade naglar, känns så fint på något sätt. Lite vardagslyx.
 

En helg


I helgen har det varit marknad i min lilla by vilket betyder fylla och massa onyttigheter. Jag bestämde mig redan innan att det inte skulle få förstöra denna helg, som faktiskt är något som är en tradition här, så helgens alla tusentals kcal har jag lovat mig själv att dra ett streck över. Men det vägrade dock vågen att göra, trots att jag har promenerat samanlagt 2.4 mil under fredag och lördag så har jag gått upp två kilo!! Det borde verkligen inte vara möjligt. Men jag tar nya tag och har blicken mot mitt mål, smalhet, lycka.
De kommer att komma hand i hand det är jag helt säker på, det måste det göra. Att kunna gå utan att låren mosas  och gnids mot varandra, att kunna vara på stranden i bikini utan att behöva skämmas över mina vidriga valkar som hänger ned till knäna. Jag vill bara känna mig fin.