Apr. 30, 2013



En ful S påväg på valborgsfirande, skjutmigsaktanutack!

Apr. 30, 2013

Förbannat roligt att inget av de inlägg jag gjort under helgen har kommit upp, jag blir så trött!

Apr. 27, 2013

Gårdagens intag

65 g choklad
En liten popcorn
MASSOR av lösgodis
En halv vegburgare på Burger King
En halv pommes
3 chili chees
Ett glas vin
Och väldigt trevliga besök på toa

Totalt vidrig jag vet, men jag och pojken var på bio och i vår lilla by finns inte kedjor som tex McDonalds så han ville så gärna äta på någon av dem och svag som jag är så åt jag också. . Åt åtminstone inte allt vilket jag får vara nöjd med men ändå!
Trots detta visade vågen -0.3 det är inte logiskt någonstans verkligen inte!

Vad i helvete?

Igår åt jag för 1000 kcal och tränade bort 900 förklara för mig hur fan jag kan ha gått upp ytterligare 0.6 kg?!
Det är inte klokt!

Skärpning

Den är en jätte fin flicka som driver en jätte fin blogg och hon verkar tycka om att blogga. Igår skrev hon att hon ville radera bloggen på grund av att hon får så många elaka komentarer..
 
VAD ÄR VITSEN ENS? 
Jag har lärt mig att om man inte har något snällt att säga så är man tyst. Vad vinner man på att trycka ned andra? Man blir varken snyggare, smalare eller bättre, snarare tvärt om. 
Själv håller jag inte alltid med om allt jag läser på era fina bloggar men då har jag två alternativ, bläddra förbi inlägget eller trycka på det röda krysset högst upp i högra hörnet. Mycket svårare är det inte?
Personen som driver bloggen rår väl inte för att du har tryckt in dig på dennes blogg? Nej, men den får stå ut med kränkande komentarer bara för att någon bitterfitta inte fått sig något på länge eller har PMS. 
Åhh, jag blir verkligen så fruktansvärt förbannad. 
Var snälla med varandra nästa gång kanske det är du som behöver stöttning i något eller mår dåligt. 
 

Fetto

Hur är det ens möjligt att gå upp 0.6 kg när jag åt för 600kcal igår och tränade bort ca 200?
Fy fan! Nu drar jag till gymmet och kör skiten ur mig och hoppas på bättre siffror imorgon. skjut mig!

Apr. 24, 2013



Detta var det som förtärdes till middag idag. Gjorde ett storkok på köttfärssås med lättgrädde och matlagningsgrädde som hamnade på 900 kcal men åt cirka en fjärdedel av den och pasta för 150 kcal så hanmar på 400 på en måltid, ångesten som uppstod. Men jag ska inte kräkas, hamnar på 600 kcal idag vilket får räknas som okej ändå.
Imorgon ska bilen besiktigas, håll tummarna för mkg är ni snälla♡

Onsdag

 
 
Sitter i skrivande stund och kastar i mig frukosten efter att ha varit en timme på gymmet och kört järnet! 
Nu ska jag kasta mig in i duschen för att sedan börja jobba om en timme. Efter jobbet ska jag åka och sola lite solarium, är välbehövligt kan jag lova. 
Hoppas att ni får en fin dag!

Tisdag

Idag har jag skött mig ungefär hundra gånger bättre än igår. Började med att dra till gymmet och springa två kilometer. Inte så mycket men jag skulle iväg och rida privatlektion så det var allt som tiden räkte till. 
Sedan åkte jag som sagt och red, det gick hur bra som helst men det var jobbigt också. 
Styrde kosan hemåt och åt mimiyougurt med keso och en tallrik med frysta hallon. Hann kanppt svälja innan jag somnade på soffan och sov till klockan tre. 
Far kom hit och åt motti och fläsk med pojken. Jag åt laxpytt med två stekta ägg till.
Till kvälsmål det två decieliter mjölk med lingonsylt i. Så hemskt gott verkligen, väldigt onödigt men hamnar på 650 kcal idag vilket är helt okej! 
Imorgon ska jag och pojken passa Auroras lilla råtta, haha det ska tydligen vara en hund men jag vet inte om man kan räka något som väger lika mycket som ett mjölkpaket till djuret hund. Men hon är ganska söt faktiskt. 
Nu ska jag och pojken mysa ned oss i sängen till ett avsnitt av Elementary det är verkligen en galet bra serie, rekomenderas varmt!

Åter igen måndag

Intag
Tre satsumas
 
Två tortillabröd med grönsaker, ost och lätt cremefraiche. 
En tallrik taco chips med ost.  
Choklad 
 
En protion vetemjölsgröt med typ tre ton socker på
Två smörgåsar
En liter mjölk
 
Tre tallrikar fil och chrunchy yougurt och en smörgås.
 
Skäms som en hund men det är den nakna sanningen. 
 
 
 

Recept 2

Kesokaka
 
Du behöver
250 g Keso
3 Ägg
Mandel
Stevia
Olja 
Kokos
Hallon
En ugnsfastform
 
 
Börja med att sätta på spisen på 175 grader. 
Mixa mandeln tills det är nästan mjöl
Smörj formen med lite olja och ha sedan i kokos istället för ströbröd.
Vispa i 3 msk av mandelkrosset och äggen i en bunke och blanda sedan i keson, ha i en matsked stevia.
Lägg så mycket hallon som du önskar i botten av formen och häll över "ägg röran". 
In i spisen tills det är färdigt, cirka 40 min. 
 
Servera gräna med kvarg blandat med vaniljsocker och hallon. 
 
 
 

Apr. 22, 2013

Hela dagen har jag hetsat, kräkts så det gör ont i magen. Behöver jag ens säga att jag inte vill väga mig imorgon? skjut mig!

Apr. 21, 2013

Jag är så tjock att jag inte borde få existeta och gör inget åt det heller, äter lite mer.
Imorgon blir det gymmet sannerligen.
Har inte rökt på två dygn nu, yey! Hoppas att jag märker skillnad på konditionen nu framöver, är en bitter fitta att vara runt just nu vill jag meddela.

Lördag

Gårdagen blev totalt värdelös, åt dubbla potioner mat hos pojken, potatisgratäng, godis i bilen med bror, 4 smörgåsar hos far, ännu mer godis, milkshake.. Har säkert glömmt något men det blev tillräckligt för att avliva mig! 
Min styvfar är förövrigt inte riktigt klok!!! Igår fick jag en samsung galaxy s3!! Får man ens vara så snäll?
Idag har jag gjort första dagen på hemtjänsten vilket har gått super bra, har ätit två smörgåsar men det täcker frukost och lunch så det får lov att gå bra.
Men jag har så svårt att sköta mig på helgerna, hur är det för er? Har ni också svårare att hålla ordning på maten på helgerna?

Fredag

Då var det fredag igen. 

Började dagen med en timme på gymmet och 30 minuters promenad med fina aurora. 
Snart ska jag, mamma och hennes gubbe ivg och äta lunch hos pojken. Lax, och sallad kanske en potatis. Suger men jag kunde inte säga nej när de frågade. 
I helgen gör jag mitt första pass på hemtjänsten vilket ska bli spännande men det ligger dock 3 mil hemifrån vilket suger och betyder en massa åkande. Men det resulterar troligtvis i sommar jobb vilket jag verkligen behöver. 
Jag behöver verkligen pengar, hatar att känna mig som en börda på pojken.
Fick förövrigt världens finaste bukett blommor av honom igår, han är verkligen för bra för att vara sann. Verkligen mitt allt!
Men nu måste jag hoppa i duschen så jag kan gå ut bland människor sedan. 
 
Hoppas eran helg blir super bra!:) 

In&Ut

Torsdagens in och ut

In
Frukost
Keso kaka med hallon
Kaffe
+150 kcal

Lunch
En torskfilé i folie
Isbergssallad, tomat, gurka
Feta ost
Lite sås på kvarg och kryddor
+250 kcal?

Middag
Två rågsmörgås skivor
Två stekta ägg
En skiva ost
Tomat
+350 kcal

Kvällsmys
1 Knäckebröd
2 fincrisp
Lite drakfrukt
Clementin
Någon konstig frukt som jag och pojken köpte på ICA.
+300 kcal?

UT
En timme på gymmet med blandat mage ben och kondition.
-300 kcal
En timmes innebandyspelande.
- 400 kcal


Recept 1

Soppan som jag gjorde här om dagen
Du behöver
Vitkål
Gul lök
Zucchini
Aubergine
Morötter
Två buljongtärningar
Röda linser
Purjolök
Vitlök
Pressade/passerade/krossade tomater
Chilipasta
En stor kastrull och vatten
Börja med att hacka löken och släng i den i kastrullen och fräs den lite lätt. Hacka sedan den mängd av grönsakerna som du vill ha. Själv tycker jag om att göra storkok för att sedan frysa in det som blir över.
Häll i chilipastan och krydda med det du tycker är gott själv har jag vitlökspulver, paprikapulver, citronpeppar, salt och vitpeppar. Den fina är att det kan stå länge på spisen och små puttra, blir nästan godare desto längre den får stå. Blir en riktigt god, stark, mättande och kcal fattig soppa. Servera gärna med en klick Turkiskyougurt.

17

Intaget igår blev En liten skål keso, hallon och miniyougurt. En skål soppa gjord på massa grönsaker (lägger upp recept senare) 4 fincrisp 1 liten skål med choklad kvarg, hallon och en halv grape. Inget mer än det åt jag igår, riktigt bra faktiskt! Idag började jag dagen på gymmet sen hem och åt min frukost. Två stekta ägg på ett surdegsbröd, sådant som det mest är massa frön i. Det var min belöning för går dagen. Ville egentligen äta äggen igår men jag väntade och tusan så goda de var idag. Nu måste jag göra mig i ordning för ett möte hos arbetscoachen. Så är lite stressad där av detta luddiga inlägg..

Tänk dig smal!

1 Byt ut negativa livsregler!
En livsregel är din egen sanning om dig själv, som att ”jag måste vara duktig för att bli omtyckt” – grunden för vår självbild. Våra livsregler formas från barnsbenen, vi kanske fått höra att vi är snälla, lata, förlorare, släktens lilla akademikerhopp – regler vi omedvetet försöker leva upp till. ”Fel” livsregler kan förvandlas till livshinder, en drivkraft bakom negativa vanor som stress, oro, sötsug. Fundera: Vilka är dina livsregler? Vem har gett dig dem? Vilka vill du ändra på?
 
 
2 Stärk ditt självförtroende!
Hur du ser dig själv påverkar ditt självförtroende. Kvinnors självbild är ofta förenad med stor dos självkritik. Vi har höga krav på oss själva som mammor, kollegor, partners. Är du nöjd med dig själv växer självförtroendet och du behöver inte ätandet som kompensation. Våga ta plats, prova nya saker, vägra vara ett offer. Två enkla ego-stärkare: 1, dölj inte dina åsikter bakom ordet ”man” när du egentligen menar ”jag”, stå för vad du tycker. 2, sug åt dig av andras uppskattning! Svälj alla ursäkter som ”inte den här gamla trasan ...”, säg ”tack, så roligt att du tycker det!”
3 Förändra dina tankemönster!
Dina egna tankar påverkar din självbild och ditt självförtroende. Negativa tankar leder till negativa känslor, som leder till negativa beteenden – som att äta fel. Byt tanke och bryt hela kedjan. Negativa tankar kommer ofta snabbt och automatiskt. Tänk ”ett varv till”. Fokusera på positiva saker som händer och verklighets-checka dina negativa tankar. Är de rimliga?

4 Bli chef över ditt eget liv!
Vem bestämmer i ditt liv? Vad du ska väga till exempel? Det är inte helt självklart. Syna vilken roll du har tillsammans med andra (den som alltid ger efter, eller den som vägrar att ge upp). Det säger en del om din roll i ditt eget liv. Det är dags att välja. Huvudroll eller biroll? Aktör eller offer? Du bestämmer. Se dina behov och ta ansvar för att fylla dem.
5 Sätt gränser och säg ”nej”!
Det är svårt. Att ”sucka och ställa upp” av lojalitet (och samtidigt sucka och bli irriterad på sig själv) är ett säkert medel för att bli omtyckt. Men att våga säga ”nej” är nödvändigt för att inte hamna i stressfällan. Rita i ditt block. Var på ”hjälpskalan” ligger du? Sätt kryss. A=Prioriterar andra före mig själv B=Prioriterar mig själv före andra A......................................................................................B Är du nöjd med din markering? Om inte – vad försöker du att vinna genom att åsidosätta dig själv?
 
6 Stress kan ge övervikt! Negativ stress är en subjektiv upplevelse av att inte ha kontroll och samtidigt en kraftfull ät-trigger på grund av all oro och ångest stressen framkallar. Eller så här – fetma och stress är två yttringar av samma problem, brist på kontroll. Vad beror just din stress på? Tidsoptimism? Övermäktiga jobbuppgifter? Eller för höga krav på dig själv?
 
7 Ta kontroll över stressen i ditt liv!
Stresshantering handlar ofta om att skapa balans i livet mellan jobb och fritid, krav och lust. Att lyckas med det handlar främst om att bli medveten om hur man hushållar med sina inre resurser. Var lägger du din energi? Gör en minianalys där du listar allt du lägger energi på, exempelvis: jobbet, partnern, barnen, villan, föräldrar och dig själv. Rita in aktiviteterna i ett cirkeldiagram motsvarande den energi du lägger på dem. Förfina. Jobb kan vara både lust och olust. Ta en röd penna och fyll i hur stor del av varje tårtbit som är olust. Titta på din cirkel – vad överväger, lust eller olust? Tänk efter vilka situationer i ”tårtbitarna” som brukar få dig stressad. Studier visar att två åtgärder fungerar extra bra när du vill stressa mindre: strukturera och begränsa – säg ”nej”.
 
8 Genomför positiva samtal!
Tjat och sandlådebråk med våra nära är nästa viktfälla. Urspårade samtal slutar lätt med en öppnad kylskåpsdörr. Vi har alla tre samtalsnivåer – barn/vuxen/förälder. Det lite egoistiska barnet i oss bubblar lätt upp när vi känner oss kränkta eller orättvist behandlade, lika lätt som det är att slå över till att bli föräldern – ”jag vet bäst”-rollen. Att möta föräldern i en diskussion aktiverar vår barnnivå. Och tvärtom. Bäst samtal förs mellan två vuxna.
 
9 Förverkliga mål och förändringar!
Grattis! Du har förmodligen redan tappat ett eller flera kilon. Nu är det viktigt att sätta upp mål för att fortsätta gå ner eller behålla din nya vikt. Kanske har du upptäckt andra delar av ditt liv som du skulle må bra av att förändra? Oavsett vilket måste du ha en strategi! Tydliga, realistiska delmål håller styrfarten. Glöm inte att belöna dig själv!
 
http://www.aftonbladet.se/halsa/article11576162.ab

Vider

Gårdagen spenderades till största delen i soffan, där jag mest önskade att jag kunde få avlida en stund. När far var klar på sjukhuset så körde jag hem honom och hunden, stannade hos honom och hjälpte till lite med hushållet. Små åt hela dagen i går. Jag var varken hungrig utan bara sugen på allt och inget. Så nu får ni läsa vad jag åt och äcklas åt mig ni med. Två Mars Två korvbröd 5 dl mimiyogurt 3 Rader choklad 4 Clementiner 2 dl popcorn ½ burk fiskbullar 3 fincrisp 1 Baguette med ost, tonfisk, två ägg, feta ost, isbergssallad, tomat Som sagt, ångesten blev inte mindre nu om jag säger så. Så jävla vidrig är det inte klokt att jag ens få leva på den här jorden är inte klokt.
Slängde in lite bilder på mig när jag ändå håller på..

Apr. 15, 2013

Förlåt för min tystnad men jag har varit hos syster och snosat bäbis hela helgen. Totalt underbaaart men nu tillbaka till verkligheten.
Pappa är ska opereras idag så jag passar vovvelini, så även om jag är förkyld med huvudvärk och det regnar ute så är jag så illa tvungen att ta mig ut på flertalet promenader. vilket är super.
Nu ska jag sova några timmar på soffan för att se om jag känner mig som en människa igen!

Apr. 11, 2013

Dagens matintag har redan gått åt helvete. Känns bra när klockan inte ens är två än!
Idag ska jag till arbetsförmedlingen, sen till polisen för att fixa pass till pojken och efter det blir det lite Innebanndy.
Känner mig dålig som inte drog till gymmet idag men får trösta mig med att det är Innebanndy ikväll.
Egentligen skulle jag bara vilja lägga mig och sova men vem hinner med det? Skulle gärna vilja ha några timmar till på dygnet, vad mycket lättare det skulle vara!

Apr. 10, 2013

Idag blev det träning på morgonen, frukosten efteråt bestod av en macka med smör, tomat och gurka på, ett glas med yoghurt med lite hemma gjord müsli på samt två stekta äggvitor.
Lunchen idag blev en ost och broccolipaj, spyr på mig själv men var tvungen att äta på jobbet.
Nu är det största problemet mitt oerhörda chokladsuget som nu plågar mig,.
På ett sätt käns det som om att det skulle vara lika bra att köpa liiite gör det blir ändå massa kalorier sen i tårtan. Men det är inget vinnande koncept.
Vägde mig förövrigt i morse, -5 kg. Är nog fel på vågen, 5 kg på ca en vecka, det kan inte vara möjligt men jag har fått mens så har troligtvis släppt massa vätska, men ändå!

Jag dog när jag såg skylten, dålig humor jag vet men ååh.. Vilken matallergi vill DU ha?haha!:")

Nu ska här springast

Den dag du bestämmer dig för att kliva i löpskorna och på allvar börja löpträna har du vunnit en seger - både för dig själv och för omgivningen. Här är 12 positiva effekter att se fram emot: 1. Ditt immunförsvar Är du trött på att jämt och ständigt smittas av bakterier och virus? Då kan löpning vara lösningen. Undersökningar har visat att en halvtimmes löpning varannan dag stärker immunförsvaret så att du får bättre immunförsvar mot allt - från vårförkylningar till hjärt-kärlsjukdomar. Men överdriv inte! Tuff motion kan fungera stick i stäv mot vad man tror om kroppen inte hinner återhämta sig efter ett pass. 2. Ditt humör Springer du ett par gånger i veckan kommer du att tycka mer om dig själv. Andra kommer att lägga märke till att du är mer energisk och utåtriktad. Undersökningar visar att löpare har större tålamod, är mer välbalanserade och optimistiska och tycker mer om sig själva än icke-löpare. 3. Du sover bättre Du sover helt enkelt bättre efter en dag då du har varit ute och använt din kropp, rensat hjärnan och fått massor av frisk luft. 4. Din stressnivå En löprunda är ren avstressning. För det första frigör kroppen endorfiner, sitt eget "avslappningsämne". För det andra är du under löprundan helt fri från störande moment - inga grannar, inga barn, inga kollegor, ingen partner, ingen tv, inga ringande telefoner... Du kan alltså koppla av fullständigt. 5. Sexlivet Om du fungerar som de flesta människor gör så får ditt sexliv sig en kick när du börjar löpträna. När du springer utsöndrar kroppen avstressande ämnen. Löpning är bra för både kropp och självförtroende. Alltihop bidrar till att tända lusten - en biverkning som många idrottare kan intyga. Och det gäller också deras partner. I sexundersökningar avslöjar folk att deras partner har blivit mer attraktiva och mer på alerten sedan de har börjat löpträna. 6. Ny luft i lungorna Lungorna är inte vad de har varit, i alla fall inte om du har passerat 25. Därefter försämras lungornas förmåga att uppta syre, sakta men säkert. Den utvecklingen går inte att hejda men du kan stärka lungorna ganska markant om du fyller dem rejält med frisk luft på löprundan. 7. Din energinivå Energi föder energi. En löprunda stärker kroppen, klarnar hjärnan, gör dig pigg och ökar koncentrationsförmågan - alltsammans energigivande. 8. Du blir kreativ på jobbet Har du det stressigt på jobbet så är förmodligen en halvtimmes löpning en bättre investering än en timmes övertidsarbete. Undersökningar tyder på att kreativiteten ökar vid motion. En snabb löprunda laddar de mentala batterierna och ger ny inspiration. 9. Du förbränner fett Löpning är en av de absolut effektivaste motionsformer som finns om din ambition är att gå ner i vikt. Om du varierar träningen så att du ibland springer en snabb, kort sträcka och ibland en längre i ett något långsammare tempo är kaloriförbränningen maximal hela tiden. Tack vare variationen hinner kroppen inte anpassa sig utan bränner hela tiden maximalt antal kalorier. 10. Ditt hjärta Var tredje person riskerar att dö i någon hjärtsjukdom. Men om vi rör på oss bara lite mer så sjunker risken radikalt. När du springer blir hjärtat starkare eftersom det då tvingas pumpa runt extra mycket blod i kroppen - och då faller ditt blodtryck också. 11. Du får bättre balans När du springer är det full fart på kommunikationen mellan muskler och hjärna. Det hjälper till att utveckla nervbanorna mellan hjärna och muskler så att finmotorik och balans förbättras. 12. Dina leder och muskler Varje gång som du sätter foten i marken blir muskler, skelett, ledband och senor i benen lite starkare. Skelettet blir kraftigare för att kunna klara av stötarna när foten sätts i underlaget. Senor och benhinnor förstärks för att inte brista; ledbanden blir stramare och musklerna starkare för att klara av strapatserna. Artikeln kommer från iform.se.

En flicka 2

Flickan som börjat förstå att man var tvungen att gå i skolan och att alla tårar inte gjorde någon nytta började redan då att bygga upp sin mask. Ett leende och en jargong av att ingen kunde nå hennes känslor, hennes innersta. Hennes far träffade en kvinna som han flyttade ihop med. Idag vet inte flickan vad det var men hon hatade den kvinnan. Men i suddiga minnen av elaka kommentarer och pikar finns troligtvis sanningen. Mamman hade sedan en längre tid träffat en man och de flyttade till honom. Det är i det huset flickans lyckligaste minnen utspelar sig. Hon fick byta skola vilket enbart var en lättnad för henne, men skadan var redan skedd. Hon hade vänner nu men hon vågade inte vara sig själv utan försökte hela tiden smälta in med de andra. Ett barn som försöker smälta in blir aldrig omtyckt på riktigt. Men i den nya skolan var det flesta snälla, så snälla barn nu kan vara.Hon börjar på ridskolan vilket kan ha varit hennes räddning senare i livet. Där fick hon en roll som sig själv, hon kunde för första gången på många år bara vara sig själv. Efter två år flyttade de från den snälle mannen som tidigare kallats deras styvfar. Men hon vägrade att byta skola, upp vid sex på morgonen och hemma klockan halv sex på eftermiddagen spelade ingen roll, flickan skulle inte tillbaka till det helvete som hon tidigare upplevt. Flickan går nu i femte klass. På kvällarna sitter hon inne på sitt rum och sticker nålar i sina öron, livet känns lite bättre när hon enbart kan fokusera på smärtan. Det bäddade liksom in alla andra känslor i bomull. Dagarna gick, plötsligt var det snart dags att börja sjundeklass vilket även skulle betyda att hon skulle få byta både skola och klass. Den sista terminen i sexan, kommer hon aldrig att glömma. Att leka och vara barn så länge som möjligt var mantrat, om ett halvår ansåg de sig själva nästan som vuxna så det var då eller aldrig. Självskadorna lades på hyllan för flickan som faktiskt nu tyckte att skolan var en bra plats att spendera tiden på. De nya klass listorna kom. Flickans värld rasade samman. Hon kände ingen. Hela hennes sommarlov bestod av ångest. Det var även under denna tiden som hon för första gången framkallade en spya. Nålarna hade hon nu börjat att rispa med i stället för att sticka. Flickan började i sin klass, som hon svor att hon skulle ta livet av sig om hon inte slapp. Men där var någon. En flicka med samma namn som hon själv. En flicka som hon inte sett förut, så lik flickan själv på så många sätt. En vänskap tog där fart och de var snart oskiljbara. Flickan hade äntligen en riktig vän.

Work it out


09-04-13

Imorse åkte jag raka vägen från jobbet till gymmet sedan stack jag iväg till mamma för att tvätta/städa bilen. Produktiv må jag säga! Min ångest är inte klok och det är till stor därför jag inte vill vara hemma utan sticker så fort jag har möjlighet, men träningen gör att dagen blir lite lättare att ta sig igenom. Och det är en ångestdämpning som är betydligt mycket bättre än hets och självskador. Imorgon börjar jag och pojken med att åka och gymma och på kvällen ska vi iväg och fira hans bror som fyllt 20. Ångesten över tårtan som kommer serveras får jag försöka att leva med.

Apr. 08, 2013

Jag borde verkligen sluta dricka alkohol men känslan av att vara oövervinnerlig är bland det bästa jag vet.
Dagen efter är det inte lika roligt längre dock men vem orkar bry sig när man svävar i ett moln av rosaglittrande eufori.
Igår blev det pizza vilket jag idag firar med en fasta. Kanske några duclo också, jag borde verkligen inte men jag måste, typ.
Imorgon drar jag till gymmet efter jobbet ( jobbar natt i natt) och tränar halvt ihjäl mig.
Jag önskar att jag bara kunde vara smal, eller att jag såg resultat på vågen skulle vara så lätt att bara ge upp. Hur håller ni er motivation vid liv?


Utkast: Apr. 05, 2013

Igår blev jag moster för första gången och jag skötte maten bra också samt 1,5 timmars Innebanndy spelande och kanske en timmes långsam promenad.
Det känns bra att hamna på ca 700 in när jag faktiskt rört på mig relativt mycket.
Idag vill jag också vara lika duktig, jag ska vara lika duktig!
Imorgon ska jag skriva högskoleprovet så kalorierna kommer att bli högre men så får det bli, jag måste vara fokuserad.
Påväg att bli sjuk igen är jag också, hur är det nu kam vara möjligt?

Apr. 03, 2013

Började dagen hos gamlingarNa men de ringde från ridskolan så gick hoppa in där vid lunch.
Idag har jag hitintills ätit 2 skorpor och 2 knäckebröd samt 10 russin och 5 nötter.
Ikväll rider jag så jag kommer ligga mycket bra till faktiskt. Men allt kan hända. Den sanne optimisten har talat.

Apr. 02, 2013

Lyckades bli sjuk igen så träningen har uteblivit och Mia stannat borta, tills igår.
Men nu är jag tillbaka.
Hur är det med er ?
Vet någon vart calmthefuckdown har tagit vägen?