x4.0

Vågen visade +0.2 idag, väedelös.
Förmiddagen kommer spenderas med bäbissnos innan det bär iväg på jobb. Trött som få men vad gör väl det om 1000 år? 
Ni får ha en fin dag och hoppas att ni mår bättre än mig♥

x3.7

Igår följde jag planen tills jag och min pojk gick över till Aurora där det blev en empanada med ost, tomat och oliver. Bedrövligt gott och lika onyttigt.  Men det blev bara en så får vara nöjd med det.
Fick min belöning när jag ställde mig på vågen i morse! Blev totalt överlycklig och dansade med vår lille katt, han funderade nog på om jag fått en hjärnblödning,  haha!
Nu ska jag iväg till mamma där syster och bäbis väntar! Dagen kan inte bli annat än underbar♥

misslyckad jävel

jag har inte uppnått något i mitt liv, inte lyckats med det minsta utom att bli fet som en valross. Jag är så totalt vidrig att det inte finns ord för det!
imorgon tänker jag försöka äta regelbundet, inget godis eller liknande.
Till frukost ett päron, till lunch en apelsin och en risifrutti, tacosallad till middag, en apelsin till kvällsmat.
En löprunda och två liter vatten på det så borde det bli en ganska bra dag. Måste ta och planera mina dagar mer för att kunna hålla nere intaget och hålla uppe träningen. Jag måste ta tag i mitt liv nu!!

äter och spyr låt mig komma in

Underbart när man har uppdaterat cirka fem inlägg från appen och sedan inser att inte ett av dem hamnat i cyber världen. 
Idag ska jag och fina Aurora isväg till sjön och ligga där och steka hela dagen, fina Aurora.  
Jag äter som en gris och tränar inte så mycket som fem minuter om dagen vågen visar x4.1. Vägde mig igår då låg jag på x5.7 och igår åt jag som en gris heeela dagen. Helt sjukt. Men vad taggad jag blev till att i te äta när vågen var så snäll mot mig. 
Nej, nu ska jag dra över till Aurora och hennes pojk på kaffe ( de bor i porten brevid min)
Take care out there ♡

130719

 
Ett fruktansvärt ointressant klipp men det är åtminstonde något. 

lets get undressed

Gårdagen spenderades till största delen i bärskogen, blev en del promenerande mellan blåbärstuvorna. Vilket innebar en del kalorier brända. Allt var frid och fröjd tills jag från det blå bestämmer mig för att köpa pizza med Aurora.  Blev visserligen en barnpizza men endå  och det enda jag åt på dagen bortsett från knäckebröd och blåbär. Idag visade vågen plus 1 kg!!!! Visserligen kom även mensen idag så det finns nog vätska också. 
Idag har jag ätit 3 smörgåsar och en tallrik blåbär med mjölk, snart en apelsin och en tomat.  Myclet mer kommer det inte att bli. Måste ta och skärpa mig nu, anstränger mig inte längre ens, går bara runt i ångest dimmor. ♥

Jul. 18, 2013



Ett kvällsdopp med fina Aurora, kallt som bara den men ack så vackert.

Snabba puckar

Som sagt i höst börjar jag studera i Örebro. Jag känner mig för liten för allt det här, inte tillräckligt gammal för att bli inkastad i en helt ny värld. Pojken kommer att stanna här i byn, det gnager mig innuti brösten hela tiden. 
Det känns fel att lämna honom här, utan någon alls.
Men han kan inte säga upp sig från jobbet för att följa med mig. 
Studielånet är fixat och troligtvis lägenhet också. Men allt annat är så ovisst. 
Nollningen har jag verklig ångest inför, ska man vara med eller inte? Ja-man lär känna människor ( vilket osociala jag lär behöva) , det kan vara roligt,  jag vill inte vara en feg liten lort.
Nej- jag är för tjock för att vara med och kommer bara göra mig själv till åtlöje, ingen kommer ändå att tycka om mig för jag är inte värd att tyckas om..

Jul. 15, 2013

jag kom in.. vad gör jag nu?
nån som ska studera i Örebro i höst?

Jul. 12, 2013

Idag kommer beskedet från universitet, min framtid avgörs idag. Jag vill gräva ned mig, har inte ens ett ställe att bo på.

x5.1

Maten idag har gått åt helvete, men har åtminstone promenerat en timma. Slängde i mig sex duclo i panik inte så smart då jag i skrivande stund sitter jag på bussen till min fina syster. Skulle åkt tåg men det var inställt så blev en bra mycket längre restid på bussen istället. Och ibland slår duclon till på några få timmar och ibland kan det ta nästan 12 timmar innan jag känner av dem alls, kinstigt. Men egentligen är det väl kanske inte så konstigt att kroppen inte samarbetar med mig eftersom jag inte samarbetar med den det minsta. Faktiskt aldrig.
Men det här med att åka kommunalt, jag gillar det faktiskt. I med hörlurar, på med nostalgi musik. Anonymt, på väg.

Jul. 10, 2013

Somnade på soffan och vaknade av att pojken kom hem. Kastade i mig två smörgåsar och var påväg att ta fler när han bad om skjuts till körskolan, ja om jag inte är hemma kan jag inte vräka i mig allt onyttigt jag hittar.
Så istället blev det en PW på minus 550 kcal med vovven i solskenet. Det är sådana val jag måste göra oftare, om jag vill lyckas. Om jag vill bli smal, finna lyckan. Borde väl inte vara så svårt men oftast känns det som om att det skulle vara lättare att Stoppa en flock skenande hästar, slåss mot en flock vargar.
Jag måste bli starkare, inte ge upp, inte än.



Jul. 10, 2013

hets monstret river min själ i bitar, jag klarar inte det här. Innan dagen är över kommer jag garanterat ha klämt i mig 5691 smörgåsar med 56 kg smör och ost på.
äcklig och bedrövliga människa ryck upp dig!

Tisdag

Ligger kcar i sängen, vill inte gå upp. Tänk om vargarna som väntar brevid sängen är hungrigare idag än vad de var igår Tänk om jag inte orkar kämpa emot dem idag?
Jag vill dra täcket över huvudet och somna om, men om 45 minuter börjar jobbet. Jag känner redan hur vargarna sakta smyger sig på mig för att snart riva sönder hela mig.
God morgon på er, hoppas er dag börjar bättre än min!

uppdatering

Sommaren har även kommit till min lilla by nu, vilket har betytt att jag inte spenerat med tid än nödvändigt på insidan väggarna.  Vikten ligger idag på x5.9, jag har fortfarande inte gått upp något på över en vecka. Har inte rasat i vikt heller men så länge det inte står plus på vågen är jag nöjd faktiskt.  Även om minus gör mig så där löjligt euforisk så håller +-0  ångesten på avstånd,  åtminstone på en kontrollerbar nivå.  
Men jag har trots det en överhängande ångest som inte vill släppa taget om min hals. 

Jul. 04, 2013

bio, godis, popcorn. .
Jag är inte värd att leva, äckel!


For all of you that can relate to this to

Klockan är ett och jag har redan hunnit avverka en timme på gymmet samt varit till apoteket och köpt nya duclo. 
Ihelgen ska jag tömma magen är tanken. 
Ska snart äta vattenmelon frukost och göra mig iordning för ett kväklsskift på jobbet. Vågen visade -o.6 imorse, bidrar till mitt goda humör. 
Imorgon jobbar jag morgonen sedan ska jag åka och hämta pappas vovve som jag ska passa en vecka när han och broder åker till Bulgarien. Här kommer det att promeneras kan jag lova. Ligger redan på 12 kilometer denna vecka 4 av dem sprang jag. Bra jobbat för att vara jag! Är det någon som vet vart wolfwhisper har tagit vägen för den delen?  

Bryt ihop och kom igen

Idag har jag verkligen varit produktiv, jobbat, lämnat in bilen, umgåtts med fina vänner samt promenerat sju kilometer.
Maten gick bra tills Aurora ställde fram mat och sa ÄT!! Lite hemma gjorda pommes med massa sallad, chips och lite godis slank ner i samma veva. Ångestatack på hennes soffa som resulterade i kedjerrökning på balkongen.
En fin vän, låt oss kalla henne Macca, var också med så en pinsam situation men vad gör man? Hur hanterar ni ångest bland vänner?
Nu ska jag krypa ned brevid min fina pojk
som ligger och sover.
Idag har ändå varit en så fin dag♡