Mar. 23, 2013

Jag har berättat allt för K. Han blev nog chockad skulle jag tro. Ångest hela dagen, utan dess like.
har gått ned 3 hg bättre än plus iaf..

Mar. 23, 2013

På riktigt skjut mig!!!
ångesten är inte klok! Bröt ihop igår, hade bestämt mig. På riktigt. Livet skulle avslutas, ingen skulle sakna mig innan klockan 7, de skulle snart dra. Som alla andra redan gjort.
J kom fram och gav mig en kram, en sådan där lång riktig kram, med ansiktet mot min hals och han höll fast. En björn kram, kyssar på pannan och på handen. Att det, med några fina ord, kan förändra allt.
Jag undrar om han förstår vad det betyder för mig.
Ja det gör han, jag skrev ju självfallet ett sms till honom. Det är här skjut mig delen kommer in, fanfanfan! Så väl känner jag honom inte, han bryr sig inte, så skriver man inte!! Helvete!
Självskadade igår också, men det var endera det eller ut i en snödriva i -22 så valet kanske var rätt ändå.
Mina problem drunknade inte, de fick snarare ännu mer bränsle.
Sa jag bakfylle

ångest?

På't igen


Mar. 21, 2013

För trött
För tjock
För mätt



Mar. 20, 2013

Blev en timme på gymmet förut.
Gick hem och åt frukost, en skyr, ett ägg, en halv smörgås med lite tonfiskröra samt isbergssallad på.
Käns så bra när jag klarar att bara äter en halv smörgås utan att behöva äta upp hela limpan.
Nu ska jag iväg till Aurora på en kaffe kopp. Vid tre börjar jag jobba och sen ska jag iväg med bilen till verkstaden. Fy vad jag inte har råd med det egentligen..

En vinter bild från förra helgen:)

Mar. 19, 2013

Skötte mig bra sen kom kvällen.
Firar med ett toalettbesök och några duclo.
Imorgon ska jag till gymmet med Aurora vid 9 på morgonen. Jag ska bli vacker, jag måste. Helst igår.


19 mars

 

Duclo

Blev en fasta på 24 timmar inte så svårt att låta bli att äta när duclon håller på att döda magen på en, fy fan säger jag. Så när det gått 26 timmar stod jag inte ut längre utan åt en halv banan och en halv smörgås och de värsta smärtorna släppte faktiskt. 
Note to shelf - aldrig mer fasta med 5 duclo i magen! Och det har hållit på i ca 24 timmar nu. Att springa på toaletten är något som jag kan leva med faktikt men inte att sitta på toaletten och tro att jag ska dö. Inte så fint faktiskt. 
Så efter som att magen fortfarande går på högvarv så blev det inte något gym idag, men till stallet ska jag i alla fall, sen kanske jag drar med fina Aurora ut på en promenad, om magen lugnar sig. 
Igår när jag träffade Mamma:
Vad smal du blivit!
Va nej nu får du sluta. 
Men du har ju det magen är ju super liten.
Men det är bara för att jag har stora kläder på mig.
Men då skulle du ju inte se smalare ut..
 
Fy fan vad glad jag blev, jag har ju inte gått ned i vikt på vågen men det är väl bra om hon tycker att jag ser smalare ut. 

Fasta

 MYT: FASTA LURAR KROPPEN IN I ”SVÄLTLÄGE”

SANNING

Effektiv anpassning till hungersnöd har varit viktigt för människans överlevnad i svåra tider genom vår evolution. Att sänka ämnesomsättningen under svält tillät oss att leva längre och därmed öka sannolikheten att vi skulle stöta på något att äta. Svält betyder bokstavligt talat svält. Det betyder inte att hoppa över ett mål eller att inte äta på 24 timmar. Eller inte att äta på tre dagar ens. Tron på att om man hoppar över måltider eller kortfristig fasta orsakar om ”svältläge” är så enormt löjligt och absurt att det får mig att vilja hoppa ut genom fönstret.

Genom att titta på flertalet studier jag har läst,  visar det sig att de tidigaste bevisen för sänkt ämnesomsättning i respons till fasta uppkom först efter 60 timmar (-8 % i viloförbränning. Andra studier visar att förbränningen inte påverkas förrän efter 72-96 timmar har passerat. (George Cahill har bidragit mycket inom detta område).

 

Något paradoxalt, så visar det sig att förbränningen faktiskt ökar av kortfristig fasta. För konkreta siffror på detta finns det studier som visat en ökning på 3.6% – 10% efter 36-48 timmar (Mansell PL, et al och Zaunar C, et al. Detta är rimligt utifrån ett evolutionärt perspektiv. Epinefrin och norepinefrin (adrenalin/noradrenalin) skärper sinnet och får oss att vilja röra på oss. Dessa är efterfrågade drag som uppmuntrade sökandet efter mat, för jägaren när den skulle döda sitt byte, vilket ökade chansen för överlevnad. Vid en viss tidpunkt, efter flera dagar utan mat, skulle denna fördel istället bli en nackdel för överlevnad och skulle förmodligen göra mer skada än nytta; I istället, anpassar sig kroppen till konservering av energi vilket skulle vara föredraget i den situationen. Därför ökar förbränningen i kortfristig fasta (i upp till 60 timmar).

Återigen, har jag valt extrema exempel för att visa hur absurd denna myt om ”svältläge” är – speciellt när du tar i beaktning att det exakt motsatta är sant i de situationer termen används i.
http://periodiskfasta.com/periodisk-fasta/topp-10-myter-om-fasta-avfardade/


Måndags ångesten

Åkte som sagt till pojkens far i fredags, sov där över natten. Fredagen fastade jag tills dess att jag kom dit, de bjöd på Tacos, blev ett bröd. Åt även en kaka till kaffet. 
Lördag - Började med en mega frukost, till lunch blev det korv soppa fint som snus, sen åkte jag och mitt <3 hem till oss, blev ett tacos bröd med ost tomatsås och fetaost på samt en djävla massa godis samt ett besök på toaletten. 
Igår- åt mini yougurt till frukost, sen en hem gjord pizza från dagen innan till lunch och till middag blev det en burk fiskbullar. Jobbade i stallet igår så då blir det ett lite högre intag än vad jag egentligen borde ha men det får vara så om jag ska orka.. 
Idag blir det en fasta samt 5 duclo som ligger i magen och väntar på att göra sitt. 
Nu ska här kämpas då jag och pojken åker till grekland i Juni vill jag verkligen vara något finare än vad jag är nu. Vacker kommer jag inte hinna tils dess men lite finare (läs smalare) kommer att gå.
Har ni några tips till mig? 
Imorgon blir det gymma på morgonen samt ridning runt lunch, vet inte hur jag ska göra med ätandet imorgon, kanske orkar fasta hela dagen eller åtminstonde tills dess att pojken kommer hem. Den som lever får se.
 

Trött

Idag har jag gjort så lite man bara kan göra. Men måste snart börja dra igng och städa lite här hemma, jag och pojek ska till hans föräldrar över natten och det käns så skönt att komma hem till en städad lägenhet. 
Om det fina vädret håller i sig tänker jag ta med pojken till vatten fallet som ligger i närheten, så himla vackert.
Biden är dock inte rättvis, det är så mycket finare där i verkligheten. 


Igår var jag som sagt till fina vännen J och där vr även en annan bekant, B. Vi satt och kollade på någon konstig film och drack kaffe. Pratade lite och hade en lång diskussion om Star Wars, inte för att jag sett en enda sekund men endå. B förstod inte det där med att film 4,5 och 6 spelades in först, när jag och J förklarat för B i ca 10 min så förstår han äntligen "Det blev en himlans lång diskussion för något väldigt simpelt". 
B satt under filmen och spelade gitarr och J sjöng, han har verkligen en röst att dö för. B drog hem men jag och J satt och kollade klart på den förvirrande filmen mest för att jag inte ville gå ut i -14c. Satt och pratade en stund och klockan blev halv tolv, jag var tvungen att åka hem. 
Kom hem och kröp ned i sängen brevid pojken kall som en isbit och fylld av koffein, somnade vid 03:30 ca. Att jag aldrig lär mig..
Har inte ätit något hitills idag, sparar kalorierna tills ikväll.
Puss på er<3

Mar. 14, 2013

Började dagen med em timme på gymmet, hem och åt frukost. Keso, mini yoghurt, hallon, en avokado och ett ägg. ägget var lite för mycket men det skulle slängas annars, kag hatar att slänga mat och jag hade ju varit och tränat så protein är bra.
fisksoppa med ett knäckebröd sen blev det självklart ca 150 g godis.. bäääh! men är inte över min kalorigräns än vilket är toppen!
nu är jag på jobbet, vi var ute i fin vädret och promenerade ca 20 min, solen skiner men det var svin kallt ändå.
Sen ska jag till en fin vän vi kan kalla honom J..
Nä nu blir det farmen!

En flicka 1

I Oktober 1993 föddes en flicka i en liten by på landet. Hon bodde med sin Mor, Far och syster i en stuga ute på landsbygden, liten och obekymmrad. Vid 1 års ålder fick hennes far en hjärtinfarkt och han var påvg att lämna denna värld, hon, fortfarande lika obekymmrad.
Vid två års ålder hade familjen flyttat till en annan stuga i skogen och hon hade fått en liten bror. Hon hade börjat utveckla en personlighet och en människa hade trätt fram, blyg och försiktig, det var hennes roll. 
Under hennes fjärde år på jorden skildes hennes föräldrar och hennes mormor lämnade jorden för att fara till en finare plats. Ledsen blev hon självklart men mina föräldrar skötte allt så bra att flickan inte grävde ned sig över det hela.
Livet flyter på och flickan är lycklig. 
Hon är nu sex år och ska börja skolan, familjen flyttar samtidigt in till byn som de tidigare bott 3 mil utanför. Det var en bra förändring för på det nya stället fanns det massor med lekkamrater. Hon har sedan länge varit nyfiken på bokstäver och siffror och därför sett fram mot skolstarten. 
I skolan blev hennes blygsamhet ännu tydligare och hon var annolunda mot de andra flickorna i klassen. Pojkarna var de som hon lekte bäst med, de hon förstod, de menade vad de sa. En flicka med samma namn som hon själv lekte hon mycket med men eftersom flickan var annolunda var det bara hemma som de lekte, ändå gick de i samma klass. Flickan var nöjd med det, bättre än inget tänkte hon, men vad är det som är så hemskt med mig? många tårar blötte hennes kinder när den frågan snurrade i hennes huvud.
En dag när flckan sitter på sin vanliga plats, på en bänk med blommor i, kommer två tjejer från hennes klass.
- Vi var här först!
- Nej det var ni inte..
- Jo, sluta förstöra allt!
- Men jag förstår inte ni var inte alls här föst.
De två flickorna börjar då sparka på den ensamma flickan, hennes värld gick sönder i takt med sparkarna. Hon sprang in och hämtade sin väska, hon slutade inte springa förens hon stod hemma på sin ballkong. Hennes mamma var inte hemma så hon satt gråtandes kvar och väntade. Läraren kom efter ett tag med de två flickorna, hon skällde på flickan med söndergråtna ögon, hon sprungit från skolan, det får man inte göra. Flickan skulle med till skolan, hon vägrade, hennes mamma kom hem, hon behövde inte gå till skolan. 
Hon ville aldrig mer gå till skolan, läraren hon fick i första klass hade flickan från försa stund hatat. läraren tyckte inte om henne heller.
Flickan grät varje morgon innan skolan, hon ville inte iväg, men till skolan måste man. 
Flickan som innan sett fråm så emot att börja skolan hatede den nu mer än allt annat. Hon låg på hallgolvet och grät, hon krossade sin mors hjärta var morgon.
 
-

Videoblogg



Förlåt för att bilden är på sidan och för att jag är så ful, vi får se hur länge den här ligger kvar..

Mar. 13, 2013


Blogg torka

Har verkligen ingen insperation till att blogga så därför denna tystnad. Men jag får lov att ta mig i kragen, tänkte skriva ett inlägg om mitt liv så håll utkik!
Jag och pojken har förövrigt bokat en resa till Grekland i Juni. Hur ska jag klara att visa mig i bikini? Jag måste verkligen ta och rå banta nu! Men jag är väl allt för värdelö för det också. Blir så trött på min icke existerande diciplin. Är även trött på min icke fungerande webbcamera.Samt att jag MÅSTE byta kamrem på bilen och jag har INTE RÅD!!! Blääääh! 
Men maten har börjat att gå liiiite bättre åtminstonde och träningen blev faktiskt av förra veckan så det är alltid en bra början. Jag skrev sist att livet är påväg uppåt men så känns det verkligen inte för tillfället. Vill mest bara dö. 

Mar. 07, 2013

Idag ringde klockan 05:15 för att jag skulle iväg till gymmet. I veckan har det blivit 1 pass Innebanndy samt 3 gympass, känns riktigt bra. Ska försöka ta mig iväg imorgon också, då tänkte jag ta konditions träning.
Under helgen ska vi nog i väg till en stuga i skogen och dricka en massa alkohol och bada bastu. Massa kalorier innebär det men också massa skratt, glädje och lycka.
Känns som livet är påväg uppåt, igår hann jag med att Gymma, städa hela lägenheten, pyssla, jobba och plugga matte. Ska göra högskoleprovet i april vilket betyder en jävla massa plugg för satan så svår mattedelen var sist så den här gången blir det pluggande innan.

Mar. 05, 2013

Idag drog jag till gymmet med fina grannpojken, duktig som tog min tjocka rumpa och drog dit. Imorgon blir det ett pass till men då blir det ben och bål för idag blev det armar, igår Innebanndy vilket innebär konditions träning.
Just nu sitter jag på jobbet och pratar med tjejerna om livet, mycket trevligt:)

Mar. 03, 2013

Jobbar i stallet idag, har ätit som en gris hela Helgen men imorgon är en ny vecka så dax för nya tag. Mat vågen kommer garanterat att användas flitigt, det kommer vara lättare att veta hur många kalorier jag trycker i mig och på så sätt klara mig på ett lägre antal och i och med det ha mindre ångest samt inte kräkas precis hela tiden. Det är planen åtminstone, man vet dock aldrig.

Mar. 02, 2013

Han har hittat bloggen, ska man skratta eller gråta? Men på någon vänster känns det bra att han vet. Fina Aurora vet också..