Aug. 18, 2013

Imorgon SKA jag träna
Imorgon SKA jag städa
Imorgon SKA BLI EN BRA DAG!!

Skit

Maten är skit, jag är skit, vikten är bedrövlig och jag är värdelös. 
Lite så jag känner mig i detta regninga nu. Men min nya dator har kommit så det borde jag väl kunna glädja mig åt? 
Åkte till fina mamms idag och skulle städa bilen men väl där så klippte jag gräsmattan och hon städade min bil, verkligen inte mig emot om man säger. 
Nu ska jag och pojken ha tacokväll och mysa till det lite mellan hans arbetspass. Stackarn slutade vid 20 idag och börjar vid 6 imorgonbitti. Men det blir pengar i slutändan och det får vi väl var nöjda med. 
Imorgon ska jag ha ponny ridning sedan ska jag jobba i stallet på eftermiddag och kväll samt hela söndagen, vilket kommer att resultera i en heldel brända kalorier. 
Min fina styvfar fixade min cykel idag så nu kommer jag förhoppningsvis att använda den flitigt. 
Igår klippte fina Aurora  mig och jag blev supernöjd, verkligen hur skönt som helst att slippa det tjocka håret samtidigt roligt att kunna fluffa upp håret och ha en frisyr medans längden är kvar. 
Undrar vad jag skulle göra utan min Aurora? 
Hur ska jag klara mig när vi nu kommer att flytta till olika städer i vårt land? Hur klarar man sig utan halva sig själv?
Det kommer jag sannerligen snart att bli varse..

Solsken

"Oj är det du? jag kände inte igen dig, vad smal du blivit." 
Urskta kan du ta det en gång till är du snäll? Att man kan bli så glad för så få ord är nästan patetiskt. Men nu måste jag fortsätta kämpa, mot målet, vågen har varit elak mot mig de senaste dagarna men har ätit som en gris samt har vätska i fingrarna så hoppas att det försvinner snart. 
Idag har jag ridit två pass samt lett barnlektion på ca 40 min pluss alla stallsysslor som man kan tänka sig. Helt slut i kroppen och knoppen. Nu ska jag krypa ned i ett varmt bad och sedan hoppar jag till sängs.
Känner mig allmänt glad idag:) 
Puss på er<3

sex

Just så många duclo kändes som en ypperligt bra idé igår kväll. Idag får jag sota för det, min mage värker.
Men jag måste ned i förrådet och fixa för det kommer en fin vän som ska hämta två soffor.
Hur ska jag orka lyfta, bängla och bära?
tusan!

tankesvammel

godis, chips, dricka, matmatmat=semester med familjen.
Sitter i bilen påväg hem och kliar mig i skallen, äter vanliga människor verkligen så här ofta? Sedan i Torsdags eftermiddag har jag inte varit hungrig en enda gång. Att äta var 4-6 timme är jag inte riktigt van, inte min kropp heller. Känner mig ovanligt fet och vidrig,
uppsvälld som jag vet inte vad.
Men det kanske är så att det är mitt perspektiv som blivit snedvridet? Att i vanliga fall äta 2 gånger om dagen kanske är det som räknas som onormalt?
Kanske är det onormalt att ångesten kryper längst med ryggraden när jag inte kan kräkas upp alla vidriga kalorier som förvandlas till fett på min kropp.

Aug. 10, 2013

oj har helt glömt bort att blogga.
sedan jag skrev sist har jag: gjort sista dagen på jobbet, inte vägt mig, skrivit på hyreskontrakt för ett rum i Örebro, snosat bäbis, ridit så jag inte kunde gå på två dar, åkt 60 mil bil.
Ungefär så, fullt upp! I skrivande stund sitter jag i en grusgrop vid high chaparall och ska kolla på western tävlingar. Ena sekunden öser regnet ned och åskan dånar och andra skiner solen och det är riktigt fint väder. Imorse sken solen och det var super fint så självfallet är jag klädd för en varm sommardag. .
Men man förbränner mer när man fryser, sägs det. Har även promenerat en heldel idag vilket också bidrar till några fler brända kalorier.


x4.8

Det är vad vågen visade imorse, som sagt så var jag hungrig som busen igår och gjorde iordning lite grönsaker med äggvita på som jag stekte, helt okej hade lite (läs mycket) för mycket äppelcidervinäger på så det blev inte överdrivet gott men det var svårt att längta efter mer när potionen var slut. Hamnade på ca 250 kcal in igår, ocg kanske bara 100 ut men vågen visade 1 kg minus så jag får väl vara nöjd. 
Nu ska jag snart iväg till stallet men funderar på att äta något litet innan jag far, känner att jag börjar bli lite väl yr av det ovanligt lilla intaget. Jag har en känsla av att jag inte kommer kunna gå imorgon då jag inte ridit på heeela sommaren och nu ska lilla jag på 167 cm iväg och rida en bjässe på 170 cm. 
 
 

Aug. 06, 2013

sedan söndag klockan 9 är allt jag ätit två risifrutti mini 300 kcal för båda.
Igår sprang jag bort ca 250 kcal. Idag kommer jag nog vara "tvungen" att äta något mer litet ikväll. Svag som jag är ger jag efter för hungern som river i mig..
Imorgon ska jag rida ett pass på em så då bränner jag bort en hel del.
Ååh, varför måste jag ha två röster i huvudet som skriker på mig?


Ute skiner solen och här sitter jag

Har inte ätit ett dugg än så läge idag, okej två tuggumin men inget annat. 
Städat hela lägenheten har jag också gjort samt tvättat. Produktivt där. 
Nu ska jag snart dra på mig löparskorna och bege mig ut i spåret en sväng, det var allt för länge sedan jag var ute och sprang så nu ska jag ut och plåga mig lite, haha! 
 
 

x6.3

Kul! Idag blir det inget mer än en risifrutti ikväll när pojken kommer hem! 
Ska även försöka dra iväg och träna en sväng! Ikväll ska nämligen intaget ligga på minus! Jag blir så ledsen på mig själv när jag bara inte kan sköta mig. plus tre kilo på under en vecka, är det ens möjligt att det är fett? 
Oavsett så ska jag slita som ett djur för att gå ned sex kilo på de tre veckor som är kvar tills dess att skolan börjar.  Två kilo i veckan, ca -0.3 om dagen. På en vecka behöver jag gå minus 14000kcal, på tre veckor 42000 kcal, det blir alltså 2000 kcal om dagen. Så om jag i tre veckors tid ser till att hamna på minus så kommer det att gå. JAGÄRSÅKÖRD! 
Jag kommer aldrig att klara av det, jag är för dålig för det. 
Nej, inga sådana tankar, klart jag inte klarar det om jag går in med den inställningen,  jag kommer klara det. För jag måste!
 

Aug. 03, 2013

när man knappt orkar andas, hur ska man då orka med andra?