Dec. 29, 2012

Trevlig slut på året



Dec. 27, 2012

Jag startar om på nyår.
Orkar inte nu, kämpar för att andas.


Dec. 21, 2012




Dec. 20, 2012

Fortfarande helt Depp och försöker äta upp mina känslor..
Men fina vovven gör mig på lite bättre humör åtminstone

En bild från i somras på "lillen"

20-12-12

 Igår kom pappa med sin hund så jag och pojken är hundvakt, myys! 
Idag ska grannarna komma hit och vi ska baka julgodis, Jiho, försöker faktiskt att gå ned i vikt här. Men för all del tänk inte på mig. 
Maten igåt gick åt helvete så det käns som jag lika gärna kan ge upp. Orkar inte kämpa längre. Klarar det inte. 
Har inte något jag direkt vill skriva om förutom att allt känns skit. Förstår inte varför jag inte bara kan rycka upp mig och bli av med fettet. Idag är en sådan dag som jag bara vill ligga kvar i sängen HEELA dagen men vad hjälper väl det? Dessutom behöver vovven att få komma ut så där sprack den planen. 

Onsdag

Igår blev det ingen fasta men jag överåt inte heller. Ridningen var super jobbig och jag har verkligen träningsvärk i hela kroppen idag, SKÖNT!
Idag blir det ridning igen. Annars har jag verkligen inte planerat något alls. Men borde VERKLIGEN damsuga av här hemma då det ser för hemskt ut. Inatt somande jag som en stock men självklart kunde jag inte somna om imorse när pojken gått till jobbet så nu håller mig morgonpasset i P3 mig sälskap, ska gifta mig med allihopa för de är verkligen så hemskans.
Men innan det ska jag sätta mig och måla ett litet tag då det var alldeles för länge sedan.

18-12/12

Har inte ens gått upp ur sägen än, ligger här och slö surfar med en huvudvärk som inte är av denna jord. Jag har även ont magen så det inte är sjukt. Idag skulle jag fasta men jag vet inte om det det är en sådan jätte bra idé när jag med all säkerhet kommer att bli sjuk inom det närmaste. 
Jag är verkligen så trött på att vara så här fet och äcklig så att fasta vore väl egentligen det bästa. Men jag får se hur jag gör. 
Jul ångesten börjar krypa sig på också. Men jag funderar på att tillåta mig att äta vad jag vill på själva julafton och den 25 för då ska vi till pojkens föräldrar på mat. Om jag sedan inte hetsar, eller äter mer än vad jag verkligen måste så borde det gå bra. Och sen på nyår blir det självklart mat och på nyårsdagen har kompisarna redan bestämt att vi ska äta pizza. Men efter den dagen ska jag äta nutrilette. Och då lär kilona rasa. Får bara se till att pojken inte köper allt för mycket hets mat då jag har väldigt lätt för att hetsa när jag dricker de där äckliga sakerna.
 
Förlåt för världens sämsta inlägg men jag är hetl tom, natten tog musten ur mig, jag som inte skadat mig själv på så lång tid. Hur kunde jag? FAN!
 

Dec. 18, 2012

Jag behöver dricka mer vatten, gå fler promenader och äta mindre mat.
Idag blev det pommes och fisk och på kvällen åt jag smörgås. Spelade innebandy idag men är ändå sämst.
Imorgon tänkte jag köra em fasta samt en liten promenad på dagen och en ridlektion på kvällen.
Har ligthjulmust hemma så jag botre klara mig.
Jag kan för övrigt inte somna. Det gör min underbara dag ännu bättre, eller något.
Efter nyår ska jag skärpa

mig! Kommer att bli Nutrilett diet samt en jävla massa mer träning.
Nu vill jag också bli vacker. Jag blir jätte glad för tips och råd som ni skriver, fråga gärna om ni undrar över något.

Dec. 18, 2012

Jag slits i stycken
Som hundra hungriga vargar drar i mitt inre
En oro som aldrig tycks lugna sig
En önska
Ett begär
Att få slita min hud i stycken
Vargarna som lapar av mig
Deras törst släcks om så bara för en stund
De kommer snart igen
Stärkta och med blodad tand
De vill ha mer
Jag orkar inte kämpa emot
Jag låter dem ta de vill
Vargarna har snart slitit sönder hela mig
I tron att de skulle sluta
Sluta om jag följde deras vilja
Jag litade på ett vilddjur
Jag valde fel
Oron finns kvar
Begäret blev inte mindre


Ångest

Har verkligen ångest från helvetet idag.
Jag förtjänar inte läsare jag borde inte ens få ha en blogg för jag är så jävla värdelös. Vill spy på hela mig och sedan fasta tills jag dör! Men nu ska jag göra mig iordning, dra på ett fake smile och dra till arbetsförmedlingen, tjiho vad jag längtar....

En bild från i somras.

Dec. 16, 2012

Ursäkta min från varor. Har inte haft ork att blogga men nu är jag på väg upp igen.
Igår jobbade jag i stallet och åt väl lite mycket men inget hets åtminstone!
Idag har jag ätit en frukost bestående av äggvitor och keso, ihopblandat och stekt. Gott mättande och få kcal, mycket bättre blir det inte!


12-12-12

Lever än gör vi också, inte för att jag tvivlade men ändå. 
Igår gick det ganska bra med att hålla sig till planen. Var dock på besök hos grannen som bjöd på Gesia så tog några bitar av det också men annars gick det bra. 
Idag har jag varit och ridit en privat lektion på morgonen samt ätit en frukos bestående av en apelsin och en kopp jumust light. Åhh vad jag älskar julmust! Skulle kunna dricka det året runt. 
I efter middag jobbar jag till tre sen vet jag inte vad jag ska hitta på. Men ska nog roa mig med att städa om Pojken är så gullig och fixar tvätten. Hatar verkligen att tvätta. 
När det gäller maten vet jag inte riktigt vad det blir till middag. Dålig planering men kanske blir lite Laxpytt med ägg. Ja så får det bli. Det är förövrigt ett tips. Lax pytten är verkligen super god och innehåller inte allt för mycket kalorier heller. Är massa grönsaker i så som brocoli och linser. 
Är ganska dyr dock, eller ja 50 kr förpackning, men det blir ganska många måltider av den påsen. 
 

Thinspo


Tjockaste

Idag har jag världens tjock ångest. Även om jag VET att jag ÄR TJOCK och brukar ha ångest över detta så är det värre än på länge idag. Skulle helst bara vilja skära av mig magen och aldrig mer äta. Men idag ska jag inte äta förens ikväll då det blir fruktsallad på jobbet. Kommer inte att äta alls mycket men lite bara för att det finns de som har haft ätstörningar av de jag jobbar så är det viktigt att äta med dem. 
Så sen min hets igår så kommer jag inte äta förens vid sex ikväll eller något åt det hållet. Idag måste jag hålla mig till min plan, för en gångsskull.
Imorgon får jag reda på om jag kom in på universitetet eller inte. Kommer kännas sjukt konstigt att flytta från allt jag har här. Till och med pojken kommer att stanna kvar här så jag kommer att bli helt själv. Det är faktiskt riktigt skrämmande att lämna allt det som jag är uppvuxen med, men det kanske kan bli lättare att göra en ny start. Att kunna ha en helt tom kyl kommer ju garanterat att göra det lättare att gå ned i vikt. Ingen kommer att kunna kolla mig och jag kommer att kunna sköta mig själv på ett helt annat sätt.
Men det skrämmer dock livet ur mig.
Att flytta till Örebro.
Att gå å universitet där. Hjälp!
Jag som har så svårt att träffa vänner kommer alltid att vara helt ensam inte någon kommer att vilja lära känna en så tjock och misslyckad människa som jag. Men efter som jag ansökte fter sista anmälningsdag så jag kommer troligtvis inte att komma in. Jag vet faktiskt inte vad jag hoppas på. Det känns helt overkligt. 
 

Bläbläblä

Äckel jävla skit hets!!

rubrik

Allt gick bra igår, allt utom maten. Hetsade i pizza och godis. Och inte kräktes jag efter heller. Har typ blåsor under fötterna så jag kröp till sängen. Då är det illa. För tillfället sitter jag på jobbet och känner mig som en zombie. Har ätit tre knäckebröd i dag vilket inte är allt för mycket men jag har inte heller rört på mig allt för mycket.



Dec. 08, 2012

Repat inför lucia showen igen, nu känns det som att det sitter.
Plus det jag åt till frukost har det blivit fiskbullar och tacos. och fyra negerbollar. Men det blev ett besök på toan. Antar att det kommer att bli fler.

Dec. 08, 2012

Ligger i soffan och ser på super skinny vs super fat.
En hel del bra smal tips som man får. Och samtidigt blir jag äcklad och vill aldrig mer äta. Fast det vet jag att jag inte kommer klara, för det gör faktiskt ingen.
Idag har jag ätit frukost bestående av kvarg och hallon samt en smörgås. Drack även juice men det var bara för att jag verkligen ville ta två vita smörgåsar med tre kilo smält ost på. Men istället blev det juice med 10 kcal/100. Den Är dessutom riktigt god.
Vilken är din favorit frukost?

En liten bild på min fyrbenta kärlek:)

Dec. 07, 2012

Träning inför luciashow idag. Herregud! Becksvart ridhus samt en livrädd häst. Jag kommer ligga i spåret. Inte helt optimalt vill jag påstå. Men det är alltid så himla kul. Trots massor med människor på läktaren. Hur ska jag klara av detta? Har ju dock gjort flera år irad men det är alltid lika hemskt innan. Haha dubbelmoralen där.
Idag har jag ätit en smörgås, tre msk keso, tio hallon och snart ett sallad..

Lyckan

Lilla vovven hade en lunginflammation men med lite medicin ska det gå bra. Han kommer inte vara kvar för evigt men ett tag till.
Lycklig vill jag påstå att jag är!

Vinnare

Jag vann igår, tog kontroll och åt inget skit. Åt inget alls. Har inte ätit något än heller men är så nervös. Mamma är till veterinären med våran gammelhund. Ska kolla hur han mår, kanske blir det att han får somna för gott. 12 år av hans 14 år har vi haft honom. Han är en del av vår familj och det svider i hjärtat av tanken. Snälla ett litet tag till. Bara över jul? Men inget djur kan leva för alltid och man får inte vara självisk. De ger så mycket och kräver inget tillbaka, då är det minsta man kan göra att se till att de slipper lida. Men det gör ont i hjärtat.

Krig

Inom mig pågår just nu ett krig, jag vill äta men ser på mitt fett och äcklas av tanken. Tre sekunder senare vill jag äta igen och ja du förstår how the storry går antar jag.
Men än har jag bara druckit ligth julmust. Jag är starkare än maten! Maten kontrollerar INTE mig!
Att bli av med äckliga fettet måste vara en sådan kamp. Hörde på radion om några forskare som forskade om ett sövningsmedel som skulle användas till viktminskning. Tänk att få sova bara glömma allt och samtidigt gå ned i vikt. *drömmer* Skulle gladeligen vara försökskanin på den dieten.
Men nu åter till verkligheten. Jag är tjock och måste kämpa mot smalheten. Och nu har jag helt plötsligt glömt allt vad äta heter och pojken har sett klart på tv vilket innebär att det blir att smyga ned i sängen och hoppas på att få sova några timmar.
Stat strong outfit there! <3


Dec. 06, 2012

Ligger på mammas jobb och fryser. Fryser ständigt nu förtiden men det ska väl öka förbränningen så det är väl bra. Idag har jag ätit det vanliga till frukost samt en pastasallad. Magen känns trots det tom och jag känner mig lyckad. Har mens och var in i två mataffärer och inte köpt en liten godisbit ens trots att pojken stod med choklad i handen och frågade om jag ville ha. Och jag sa nej, utan att tänka på det. Är en stor bedrift av mig måste jag säga, målet känns närmare och närmare! Idag ska jag iväg på styrelsemöte.. Skjut mig vad tråkigt..


Fint som snus

Idag har jag skött mig riktigt bra, två ridpass, enbart ätit frukost bestående av kvarg röra och en smörgås och till middag blev det fiskbullar och gurka. 
Nu har jag haft thé mys med pojkvän och en fin vän. Tänt massa ljus, och pratat massa strunt. Nu ska jag och min fina Pojkvasker krypa till kojs. Imorgon jobbar han kväll så då ska jag försöka att knåpa ihop några ordentliga inlägg. Ska bli skönt att få han en kväll för mig själv för en gångs skull. 

Dec. 04, 2012

Har varit iväg och gymmat nu på morgonen, igår blev det Innebanndy. Har ätit frukost bestående av kvarg+vaniljpulver+hallon+keso och en smörgås. Hade typ inget kvarg kvar så keson fick agera utfyllnad.
Har gått upp i vikt, kul. Men jag vet att jag har hetsat och ätit en massa godis det senaste men inte torde jag att det skulle vara så illa. Jag vill mest bara dö men vad hjälper det?
Hur hittar ni motivation? När man bara känner för att ge upp äta tills man dör i en hjärtinfarkt.?



Dec. 03, 2012

Måste verkligen sluta mobil blogga och börja på datorn. Hemskt dålig uppdatering nu ett tag, är väl medveten om det men har inte orkat/haft tid. Har i princip endast jobbat

och sovit den här veckan.
Idag fick jag frågan, har jag blivit smalare? Jag vet inte, har inte vågat ställa mig på vågen för jag har hetsat hela månaden. Men man kan alltid hoppas. Jag måste kämpa så mycket mer!

Dec. 01, 2012

För tjock för att få leva för tjock för att få ta del av era fina bloggar.